Despre mine


Prietenii îmi mai zic și Rohe și am o relație strânsă cu laptopul meu și am adoptat un telefon și o cameră foto împreună. Dacă îmi întrebi părinții, fac chestii pe net.

În 2010 am absolvit Facultatea de Construcții din Iași și nu trebuie să menționez că nu aceasta mi-a fost vocația. Mi-am luat rolul de designer în serios încă din timpul facultății și îmi exprim creativitatea prin intermediul acestuia de peste 8 ani.

Uneltele de bază îmi sunt Adobe Photoshop și Illustrator, iar kryptonita sistemele de operare Linux care mă împiedică să le folosesc.

Momentan lucrez ca freelancer cât și în cadrul proiectelor pe care, împreună cu partenerii mei, le-am inițiat și prin care ne exercităm pasiunile și ne plătim facturile la curent.

De ceva vreme mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie. Deși în cadrul proiectelor la care lucrez realizez în preponderență fotografii de produs, mă atrag și fotografia de stradă și cea de portret, iar în ultima perioadă cochetez cu videografia.

Uneori renunț la mouse pentru o cheie tubulară. În ideea lucrului bine făcut, lucrez la propria mașină sau repar lucruri care nu erau stricate.

Dacă vrei să dai de mine,  mă poți găsi pe Facebook sau să îmi scrii pe adresa mail[at]radurohetchi.ro


Ce lucrez

Logo & branding
Print
Ambalaj
Ilustrații
Manipulare foto
Fotografie produs

Cu ce lucrez

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Lightroom
Inkscape
Corel Draw
Canon EOS