Identitate Golan Natural 100%

Logo Golan Natural 100%

Ideea proiectului

 

Golan Natural 100% este un brand născut din pasiunea pentru fotbal. Ideea a luat naștere chiar din mijlocul suporterilor omniprezenți pe stadioane care și-au dorit propriul brand de îmbrăcăminte care să îi reprezinte.
Am conceput logo-ul pornind de la simbolul central: mingea de fotbal. Deoarece suporterii au pus accent pe ideea de tradiție, am integrat mingea într-o ipostază clasică încadrată de anul nașterii acestui proiect.
Deasemeni, am preluat forma poligonului de la construcția modernă a baloanelor, dar adăugând încă o latură pentru evita redundața simbolistică.

 

Etichetă întreținere față Etichetă întreținere spate

Execuție

 

În execuția logo-ului am avut în vedere mediile în care acesta va fi utilizat. Înafară de afișarea online și imprimarea pe suporturile de hartie standard, în cazul de față, acesta urma să fie imprimat și pe țesături. Astfel, am stabilit în prealabil dimensiunea minimă la care acesta va fi imprimat, apoi pe decursul execuției am avut în vedere grosimea minimă a liniilor. Acest aspect fiind unul de mare importanță în vedere rezistenței imprimeului la uzură.

 

Logo-ul imprimat pe țesătură prin serigrafie

Logo-ul imprimat pe țesătură prin serigrafie

Sticker logo

Sticker logo

Etichetă mărime interior

Etichetă mărime interior

Data finalizării: mai 2015

Website: Golan Natural 100%

păreri

Alte proiecte